Freshline Gourmet: Ποιοτικά Ελληνικά Προϊόντα που ξεχωρίζουν

565020_235329089929043_1739088630_n

 Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, σκοπός του ιστολογίου είναι η ενημέρωση των καταναλωτών σε βασικά θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Στην έρευνα που πραγματοποιεί καθημερινά για σας ο Food Inspector δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η δραστηριότητα μιας νέας εταιρείας στο χώρο της διανομής ελληνικών προϊόντων με κύριο στόχο τις αγορές του εξωτερικού. Το όνομα αυτής, Freshline Gourmet και η ποιότητα που εγγυάται στους πελάτες και τους καταναλωτές της αδιαμφισβήτητη.

Η αρχή γίνεται το 2011, με τους εμπειρογνώμονες και επιθεωρητές τροφίμων της I.C.B. Services Ltd (www.certin.net) να ανακοινώνουν τη δημιουργία της FreshLine Gourmet με σκοπό να παρέχουν στο ευρύ κοινό τα υψηλότερης ποιότητας ελληνικά προϊόντα, παραγμένα με φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και άλλα πρόσθετα  (www.freshline-gourmet.com).

Η FreshLine Gourmet αποτελεί το σήμα των εξαγωγών της I.C.B. Services Ltd, της οποίας  κύρια δραστηριότητα αποτελεί η παροχή Πιστοποίησης και Ελέγχου υπηρεσιών. Η ίδια λειτουργεί είτε ως παράγοντας και εκπρόσωπος της Certification International (UK), ενός πολύ γνωστού παγκόσμιου Φορέα Πιστοποίησης από το Ηνωμένο Βασίλειο για διαπιστευμένες εργασίες πιστοποίησης, είτε ως ελεγκτικός φορέας, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο, π.χ. Carrefour, Delhaise, κλπ. Ως εκ τούτου, η παρασκευή τροφίμων, η ασφάλεια και τα Συστημάτων Ποιότητας αποτελούν το ισχυρό όπλο της εταιρείας, με εκατοντάδες βιομηχανίες τροφίμων (κυρίως την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, την Ιταλία, τη Σερβία και τη Βουλγαρία) να αποτελούν μέλη της μεγάλης οικογένειας της I.C.B. Services Ltd, μοιραζόμενοι το ίδιο πάθος για αυθεντικά ελληνικά τρόφιμα.

Η FreshLine Gourmet είναι σε θέση να προσφέρει μια ξεχωριστή ποικιλία αυθεντικών ελληνικών προϊόντων με απαράμιλλη ποιότητα, χάρης στην εφαρμογή σύγχρονων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας όπως τα ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005, σε πολύ καλές τιμές, τόσο σε σούπερ μάρκετ όσο και σε ντελικατέσεν σε όλη την Ευρώπη.  Η σχέση ποιότητας – τιμής έχει ήδη αναγνωριστεί από την βρετανική αγορά, με τον τύπο να κάνει ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία της εταιρείας και τις δυνατότητες που παρέχει στους πελάτες της.

Με την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι εκτιμούν το καλό τρόφιμο, η FreshLine Gourmet μπορεί περήφανη να παρουσιάζει μια γκάμα προϊόντων υπό την αιγίδα εμπειρογνωμόνων, όπως  χημικούς μηχανικούς, μηχανικούς συσκευαστηρίου, κτηνιάτρους, γεωπόνους, χημικούς, ακόμα και σεφ που σχεδιάζουν και διαθέτουν τα προϊόντα σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις  των πελατών της FreshLine Gourmet. Η μακράν εμπειρία της εταιρείας σε Ελαιόλαδα και ειδικότερα,  σε ελαιοτριβεία, τεχνικές σύνθλιψης και εξόρυξης, προέρχεται από την επί σειρά ετών  πλήρη χαρτογράφηση όλων των περιοχών παραγωγής ελαιολάδου στην Ελλάδα και κρατώντας αναλυτικά στοιχεία, παρουσιάσεις γεύσης και οργάνωσης, πάνελ εκτιμήσεις γεύσης, όπως το IOC πρότυπο κ.λπ. Παράλληλα, η εταιρεία ειδικεύεται σε κονσερβοποιημένα φρούτα, ιδίως ροδάκινο, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι από αγελαδινό ή πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, Ελληνικά Αναψυκτικά και το γνωστό, και πλέον διακεκριμένο ελληνικό προϊόν,  το τυρί ΦΕΤΑ.

Καθώς η ζήτηση των πελατών για ορισμένα προϊόντα αυξάνεται, η FreshLine Gourmet συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της εκπληρώνοντας έτσι την δέσμευση της για καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, διαμορφώνονται καθημερινά νέες συνεργασίες με τους καλύτερους μικρούς παραγωγούς των διαφόρων προσεκτικά επιλεγμένων ελληνικών αγνών προϊόντων που τηρούν τις πολύ αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας της εταιρείας. Οι εμπειρογνώμονες της FreshLine Gourmet διαθέτουν, επίσης, την ικανότητα και την τεχνογνωσία να συμμετέχουν, σε στενή συνεργασία με τους παραγωγούς, στη δημιουργία εντελώς νέων προϊόντων  για μερικούς από τους πελάτες τους σύμφωνα πάντα με τις μοναδικές προδιαγραφές τους. Χάρης την FreshLine Gourmet  κάθε μικρός παραγωγός γνήσιων προϊόντων (ακόμη και σπιτικά), μπορεί πλέον να βρει έναν τρόπο να εξάγει τα προϊόντα του, αξιοποιώντας τη γνώση και την καθοδήγηση που παρέχει η εταιρεία, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους πελάτες της σε θέματα αυθεντικότητας, ποιότητας, προέλευσης, γεύσης, θρεπτικής αξίας και κυρίως ασφάλειας τροφίμων. Η παραπάνω ενέργεια ενισχύει την εξαγωγική δραστηριότητα της χώρας σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές περιόδους, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία τους καταναλωτές εντός και εκτός ελληνικών συνόρων να είναι σε θέση να απολαύσουν τα μοναδικά αυθεντικά υψηλής ποιότητας ελληνικά τρόφιμα που μέχρι πρόσφατα απολάμβαναν μόνο λίγες προνομιούχες ελληνικές οικογένειες, και φυσικά σε πιστοποιημένη ποιότητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εταιρείας:

http://www.freshline-gourmet.com/

 

Ή επικοινωνήστε :

Freshline Gourmet

Τηλ.: 00357 22007895

E: info@freshline-gourmet.com

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>